У Києві через стрілянину провели спецоперацію (ВІДЕО)

У Дарницькому районі столиці обстріляли автомобіль

У Дарницькому районі Києва двоє чоловіків обстріляли автомобіль та втекли. Подробиці спецоперації по затриманню зловмисників розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Стрілянина сталася на вулиці Дяченка. Чоловіки на іномарці кілька разів вистрелили по автомобілю "Фольксваген" та втекли. Правоохоронці зафіксували на автівці сліди від пострілів, а в салоні та біля іномарки знайшли кулі та гільзи.

Слідчі відділу Дарницького управління поліції встановили місцеперебування чоловіків, причетних до стрілянини, за допомогою камер відео спостереження. Вони пересувалися на автомобілі "Шкода". Оперативники встановили маршрут руху їхньої автівки.

Спецпризначенці затримали чоловіків, які влаштували стрілянину, у Кременчуці. Ними виявились 45-річний мешканець Дніпропетровщини та 27-річний мешканець Кременчука. У чоловіків вилучили зброю та направили її на експертизу. За фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї відкрили кримінальне провадження. Затриманим загрожує до семи років тюрми. Їм оголосили підозри та заарештували. Підозрюваних також перевіряють на причетність до інших злочинів. 


Нагадаємо, у Києві двоє поліціянтів імітували затримання чоловіка заради грошей. Схему викрадення та вимагання грошей влаштував раніше судимий чоловік. Він дізнався, що його знайомий перебуває у розшуку за шахрайство, а потім домовився із двома працівниками поліції. Під час зустрічі розшукуваного чоловіка затримали, змусили сісти до автомобіля одного з поліцейських та вимагали від нього 10 тисяч доларів. За ці гроші обіцяли не повідомляти про його місцеперебування в орган досудового розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув із вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав з жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що мешканцям Борисполя через конфлікти підпалили автівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися