Під Києвом викрили амбулаторію з виробництва амфетаміну (ФОТО)

Подробиці про розповіли у поліції столичного регіону

Під Києвом чоловік організував наркотичну амбулаторію, де виробляв амфетамін. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Лабораторію у селищі Софіївська Борщагівка організував 27-річний місцевий житель. Чоловік на прізвисько "Алхімік" вже попадав у поле зору правоохоронців. У липні його автівку зупинили поліціянти. Під час перевірки в автомобілі знайшли пакетики з амфетаміном та інші наркотики. Окрім того, правоохоронці виявили дві каністри із речовиною, схожою на ацетон, мішок із содою вагою 50 кілограмів і кастет. За фактом виготовлення та розповсюдження наркотиків відкрили кримінальне провадження.

Проте "Алхімік" продовжив виготовляти та продавати наркотики, зазначають у поліції. Амфетамін він особисто доставляв замовникам. Напередодні правоохоронці провели за місцем його проживання обшуки, під час яких вилучили пакетики з амфетаміном та обладнання для виготовлення наркотиків. У поліції додали, що наркотики направили на експертизу, а досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Києві ліквідували канал постачання наркотиків із Житомира, який налагодив мешканець столиці зі спільниками. Операцію з ліквідації каналу збуту наркотиків проводили співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції за силової підтримки спецпідрозділів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині виявили та знищили плантацію "елітної" коноплі вартістю у понад два мільйони гривень. Плантацію канабісу елітних сортів виявили у селі Соколівка Білоцерківського району Київської області під час обшуків на території двох житлових будинків.

Читайте також, що працівники Київської митниці вилучили велику партію насіння сортової коноплі, яку намагалися поштою переслати в кілька країн світу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися