У Києві жінка вбила чоловіка ударом ноги (ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної події розповіли у поліції

У Голосіївському районі Києва знайшли померлого від удару жінки чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають "Коментарі".

Поліцію до будинку де сталося вбивство визвав чоловік. Він повідомив правоохоронців, що на вулиці Військовій у сусідній квартирі знайшов померлого знайомого. Під час прибуття правоохоронців у квартирі також перебували чоловіки та жінка. Вони заявили, що під час розпивання алкоголю їхній товариш нібито заснув. Видимих ушкоджень на тілі померлого під час первинного огляду не було, проте після експертизи виявилося, що чоловік помер від пошкодження внутрішнього органу під час побиття.

Поліцейські встановили, що до смерті чоловіка причетна його співмешканка. Жінка прийшла до квартири, де він із товаришами розпивав спиртне та вдарила його ногою у живіт. Саме від цього удару чоловік помер на місці, вважають у поліції Києва. Жінку затримали. Нею виявилася раніше не судима киянка 1978 року народження. Їй оголосили підозру у скоєнні злочину. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого мешканці Києва загрожує до десяти років тюрми. Наразі киянка перебуває під цілодобовим домашній арештом.


Нагадаємо, в Подільському районі Києва в одній із квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов частини тіла у квартирі свого родича на проспекті Правди. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. 

Читайте також, що мешканця Києва засудили за жорстоке вбивство жінки-лікаря.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися