У Броварах шукали вибухівку у лікарнях: подробиці

Перевіряли медичні заклади та прилеглі території

У Броварах вночі через анонімне повідомлення шукали вибухівку у міських лікарнях. Про це розповіли у Броварському районному управлінні поліції, передають "Коментарі".

Анонімне повідомлення про те, що опівночі у Броварах відбудуться вибухи, можливо в одній із місцевих лікарень, надійшло до правоохоронців у вівторок, 7 серпня, близько 23:00. Поліцейські, кінологи та вибухотехніки перевіряли вказані анонімом адреси — обстежували приміщення та прилеглі території. Після перевірки вибухівку та підозрілі предмети не виявили. Проте правоохоронці встановили особу аноніма, який заявив про замінування лікарні у Броварах.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності відкрили кримінальне провадження. Псевдомінера наразі розшукують. Йому загрожує до шести років тюрми.

Нагадаємо, у Київській області розшукали чоловіка, який повідомив про замінування Чорнобильської атомної електростанції. Анонімне повідомлення про мінування Чорнобильської АЕС надійшло на державне підприємство наприкінці квітня. Його відправили електронною поштою на адресу ДСП "ЧАЕС". Після цього на станції ввели режим аварійної небезпеки. Під час перевірки території атомної електростанції ані вибухівки, ані інших небезпечних речовин не знайшли.

У липні у Києві чергової частини поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради.

Читайте також, як в урядовому кварталі у Києві шукали вибухівку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися