У Києві колишні родичі викрали іноземця (ВІДЕО)

Подробиці розповіли у столичній поліції

У Києві викрали та майже добу утримували в одному з гаражів Деснянського району іноземного громадянина. Про інцидент, до якого причетні родичі потерпілого, розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про викрадення чоловіка в Оболонському районі Києва в поліцію повідомила його співмешканка. Жінка заявила, що двоє людей забризкали йому обличчя газовим балончиком, затягли до авто та увезли. Інцидент стався 19 грудня.

Поліцейські знайшли викраденого чоловіка у одному з гаражних боксів Деснянського району столиці. У нього були зв’язані руки та ноги. У гаражі з ним знаходились його колишня дружина та її мати. До викрадення також причетні двоє чоловіків брат колишньої дружини потерпілого та його знайомий. Троє фігурантів кримінальної справи — іноземці, ще один — громадянин України. Вони викрали чоловіка та вимагали від нього повернути неіснуючий борг у дві тисячі доларів. Учасників викрадення затримали. Їм загрожує до п’яти років тюрми. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" громадянин Росії намагався потрапити в Україну та вигадав для цього незвичне пояснення. Росіянин прилетів авіарейсом з ОАЕ. Українських прикордонників він намагався запевнити, що громадянство РФ лише "прикриття". 

Нагадаємо, працівники Київської митниці вилучили комплектуючі для військової авіації, які намагалися переправити за кордон. Схему викрили контррозвідники СБУ. Канал контрабанди організували двоє мешканців Дніпропетровської області. Чоловіки закупали в Україні авіаційні агрегати та комплектуючі до військової техніки, щоб продавати їх у країнах близького закордоння.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися