На Київщині поліцейські шантажували власника аптеки

Подробиці розповіли в прокуратурі

На Київщині судитимуть двох співробітників поліції за вимагання грошей за не притягнення до кримінальної відповідальності. Про це розповіли у прокуратурі регіону, передають "Коментарі".

Старший оперуповноважений одного з управлінь департаменту Національної поліції України змовився із своїм безпосереднім керівником. Разом вони вимагали від власника аптеки, який є фігурантом кримінального провадження, чотири тисячі доларів. За ці гроші обіцяли не притягувати його та співробітника аптеки до кримінальної відповідальності за порушення правил обігу наркотичних засобів, а також не вживати заходів задля позбавлення ліцензії.

Обвинувальний акт стосовно правоохоронців скерували до суду. Санкція статті передбачає від п’яти до десяти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років та конфіскацію майна. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві підприємці змінили вивіски через санкції та продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші в мережі ресторанів переказували в Росію. Детальніше про цю схему — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, як у Києві провели масштабну спецоперацію щодо шпигунів та наркодилерів.

Джерело: https://t.me/press_kobl/853


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися