Жорстоке вбивство лікаря сталося під час поїздки в таксі у Києві

В прокуратурі столиці розповіли подробиці

У Києві двоє іноземців жорстоко вбили головного лікаря одного з санаторіїв Рівненської області під час поїздки в таксі. Про це розповіли у прокуратурі Київської області, передають "Коментарі".

Обвинувальний акт стосовно підозрюваних іноземних громадян за фактом розбійного нападу та умисного вбивства скерувала до суду Києво-Святошинська окружна прокуратура. Розслідування встановило, що вбивство 50-річного лікаря сталося у Києві торік у грудні. Чоловік перебував у столиці, підійшов до автомобіля таксі та попросив водія-іноземця відвести його до готелю. В автомобілі окрім водія знаходився і його приятель., теж іноземець. Під час зупинки один з них пересів на заднє пасажирське сидіння, завдав потерпілому декілька ударів в область голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка платіжні карти, мобільний телефон, сумку та гроші. Після цього потерпілого відвезли у Бучанський район Київської області. Там лікаря задушили краваткою та залишили тіло в лісосмузі зі зв’язаними руками й ногами. У подальшому з особистих банківських карток, та картки санаторію зловмисники знімали гроші, розповіли в прокуратурі Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.

Джерело: https://t.me/press_kobl/869


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися