У столичному спортзалі пограбували народного депутата

Про крадіжку розповіли правоохоронці

У Києві за фактом крадіжки речей у народного депутата України розпочали кримінальне провадження. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в одному із столичних спортзалів у народного обранця викрали сумку із особистими речами та документи. Відомо, що інцидент стався у приміщенні спортзалу, розташованого у Подільському районі Києва. прізвище постраждалого нардепа у поліції не називають.

Викрадене майно оперативно розшукали та повернули власнику. Співробітники кримінальної поліції встановили ймовірних підозрюваних у крадіжці. В поліції столиці додали, що тривають заходи з затримання злочинців. За крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану, їм загрожує до восьми років тюрми. Фігурантів також перевірять на причетність до вчинення аналогічних злочинів у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вальдемар

22 червня 2022, 17:47

Был бы на фронте - не обокрали... Одни пыхтят в спортзалах и ресторанах, другие в окопах. Кто на что учился.......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися