У столиці викрили шахрая, який продав чужу квартиру в центрі Києва

Подробиці розповіли в прокуратурі

У Києві викрили шахрая, який за підробленими документами продав чужу квартиру в історичному центрі столиці. Про це розповіли у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що власниця квартири виїхала за кордон. Цим скористувався шахрай, який на підставі підробленого договору купівлі-продажу зареєстрував за собою право власності на квартиру. Житло розташоване поруч з Володимирським собором у Києві. Вартість квартири становить понад три мільйони гривень.

У подальшому шахрай перереєстрував привласнену квартиру на третіх осіб. Чоловіку повідомлено про підозру за кількома статями Кримінального кодексу України. За місцем його проживання провели обшуки. Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до схеми. Підозрюваному загрожує до 12 років тюрми. На квартиру потерпілої наклали арешт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися