Екснардеп від "Партії регіонів" співпрацював з окупантами під час атаки на Київ (ФОТО)

Подробиці розповіли у Службі безпеки України

Колишній народний депутат України від "Партії регіонів" співпрацював з російськими окупантами під час атаки на Київ. Про це повідомили у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

За даними СБУ, екснардеп у березні 2022 року перебував на тимчасово окупованій території Київської області разом з російськими військами. Окрім того, український політик був одним із рупорів російської пропаганди і регулярно записував пропагандистські відео. Ролики, в яких нардеп заперечував російську агресію та транслював тези про "асвабадітєлєй", публікували прокремлівські ЗМІ.

Фігурант кримінальної справи у травні 2022 року брав участь у проведенні інформаційної кампанії РФ. Він вчергове виступив на підтримку російської агресії і тимчасових окупаційних адміністрацій у південних регіонах України. Екснардепу повідомили про підозру у колабораційній діяльності. Інші подробиці в СБУ не повідомляють. У відомстві також не називають прізвище підозрюваного, однак, за даними джерел у правоохоронних органах, мова йде про екснардепа Ігоря Маркова. З 2014 року політик виїхав з України до Росії, де активно займався російською пропагандою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.

Джерело: https://t.me/SBUkr/4499


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ИВАН

23 червня 2022, 23:22

эта рашистская ПАДАЛЬ-УЖЕ ТРУП!!!!!! ВСЕ СИЛЫ "ПРИЛОЖИМ"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися