Арсенал зброї з зони бойових дій виявили у багатоповерхівці в Києві (ФОТО)

Що знайшли правоохоронці

У Києві викрили чоловіка, який зберігав за місцем проживання артилерійські снаряди, мінометні міни та інші боєприпаси. Про це повідомили у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, арсенал зброї виявили у Шевченківському районі Києва. Правоохоронці дізналися, що мешканець столиці незаконно переправляв із зони бойових дій незареєстровану вогнепальну зброю, РПГ, гранати та боєприпаси. Цю зброю чоловік перевозив на власному автомобілі, а також зберігав за місцем свого проживання у багатоквартирному будинку у Києві.

Під час обшуків за адресою проживання киянина, у гаражі та автомобілі вилучили три гарматні снаряди 152 мм, шість снарядних запалів із таймером, три звичайних снарядних запалів, мінометні міни, чотири ручних гранати РГД-5 та боєприпаси. Зараз вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Окрім того, днями столичні поліцейські у Київській області затримали росіянина та вилучили в нього арсенал зброї. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Інесса

21 липня 2022, 17:11

Печально, что данного человека отпустили и сейчас он служит с ребятами, которые вскоре отправятся дальше на защиту нашей страны, а после задержанный получит Участника Боевых Действий и вернется домой...нет ему кары и не будет, всё подмазали и вопрос "решили"...он будет продолжать воровать и торговать оружием...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися