У Києві під час війни пограбували відділення Держспецзв’язку на 90 млн грн (ВІДЕО)

До банди входили колишні правоохоронців

У Києві під час атаки російських окупантів та обстрілів столиці пограбували відділення Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України на 90 мільйонів гривень. Про це розповіла речниця Державного бюро розслідувань (ДБР) Ольга Чиканова, передають "Коментарі".

До банди грабіжників входили колишні правоохоронці. Пограбування здійснили у березні. Тоді з відділення Держспецзв’язку у Києві вкрали готівку, а також ювелірні вироби із золота та срібла. Загальна сума вкраденого майна становить близько 90 мільйонів гривень. Особи усіх грабіжників встановлено, затримано троє осіб. За місцями проживання крадіїв та можливих їхніх посібників провели обшуки.

"Виявлено та вилучено у фігурантів готівку, близько восьми кілограмів ювелірних виробів із золота та срібла: сережки, перстні, ланцюжки, кільця, підвіски. А також декілька одиниць вогнепальної зброї з бойовими набоями до неї без дозвільних документів, а також осколково-фугасні снаряди до важкої техніки", — прокоментувала речниця ДБР Ольга Чиканова.

Затриманим оголосили підозри у крадіжці у великих розмірах за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану. Учасникам банди загрожує від п’яти до восьми років тюрми. Триває досудове розслідування.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві ліквідували масштабний канал легалізації росіян та інших іноземців в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися