В Ірпені окупант сфотографував себе на місці злочину

Та залишив речовий доказ

Російський окупант обкрадав квартири в Ірпені та в одній з домівок сфотографував себе на місці злочину. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що російський військовий під час окупації міста-героя Ірпінь Бучанського району Київської області разом із спільниками пограбував одну з квартир. Окупанти вкрали з квартири техніку, золоті прикраси та інші речі. Перебуваючи в квартирі, російський військовий зробив фото на фотоапарат господарів житла та залишив речовий доказ на місці злочину. Російському окупанту повідомили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали помічника нардепа від партії "Слуга народу", який співпрацював з російськими спецслужбами. Зрадник за гроші передавав ФСБ РФ розвіддані щодо зміцнення державного кордону України з Росією, про міжнародну співпрацю та внутрішньополітичний курс. 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Дивіться також відео, як на озері у Києві видають повістки у військкомат.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися