Мешканець Київщини намагався вивезти в Китай велику партію бурштину (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі

Мешканець Київської області намагався незаконно вивезти до Китайської Народної Республіки понад 265 кілограмів бурштину. Про це розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що мешканець Київської області підробив документи, щоб контрабандою вивезти сотні кілограмів бурштину в Китай. Документи на митницю подав від імені третьої особи. Понад 265 кілограмів каміння бурштину чоловік запакував у тринадцять картонних коробок та один будівельний мішок.

Вантаж для відправлення за кордон виявили на складі міжнародного аеропорту "Бориспіль". Під час митної перевірки бурштин вилучили. Вартість дорогоцінного каміння оцінюють у понад 1,8 мільйонів гривень. Чоловіку повідомили про підозру у спробі незаконного пересилання бурштину та використанні підроблених документів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична прокуратура вимагає скасувати реєстрацію прав на гідроспоруди на Оболонському острові та вздовж берегової лінії Дніпра у Києві. Ці об’єкти розташовані на півострові "Собаче гирло", уздовж парку "Наталка", на острові "Оболонський" та в межах прибережних смуг інших водойм у Києві. Площа однієї з гідроспоруд фактично дорівнює площі самого острова "Оболонський" та становить понад 14 гектарів.

Нагадаємо, у Києві передали для потреб Збройних Сил України гелікоптер і літак, якими користувалася родина затриманого українського політика Віктора Медведчука. Подробиці про відчуження майна екснардепа на користь держави — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як на озері у Києві видають повістки у військкомат.

Джерело: https://t.me/press_kobl/895


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися