У Києві через сварку з дружиною чоловік потрощив битою чуже авто (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції та очевидці подій

В Подільському районі Києва розлючений чоловік бейсбольною битою розтрощив припаркований автомобіль. Як передають "Коментарі", очевидці події зняли хулігана на відео та викликали поліцію.

На Поділ виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що того дня до 34-річного киянина під’їхала його дружина на автівці, яку їй надав у користування знайомий. Між подружжям наразі триває процес розлучення. Під час чергової сварки чоловік взяв бейсбольну биту та потрощив нею чужий автомобіль. Інцидент стався на вулиці на Щекавицькій.

підозри у скоєнні воєнних злочинів в Гостомелі та Бородянці. У лютому-березні 2022 року Кадиров під час наступу на Київ російських військ особисто керував розробкою та плануванням окремих військових операцій чеченських підрозділів.

Нагадаємо, співробітники контррозвідки затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Читайте також, як у Києві затримали керівника Інституту підготовки юридичних кадрів СБУ за підозрою у державній зраді.

Читайте также