У Києві дівчата жорстоко побили однокласницю (ФОТО, ВІДЕО)

На відео побиття, що потрапило в інтернет, відреагували в поліції

У Дарницькому районі Києва шістнадцятирічні дівчата посеред вулиці жорстоко побили однокласницю. Про розслідування інциденту розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, напередодні інциденту між дівчатами виникла словесна сварка, під час якої двоє з них вирішили покарати подругу. Спочатку дівчині бризнули балончиком в обличчя, а після цього били руками та ногами. Відео побиття потрапило в інтернет. Це допомогло поліції встановити учасників конфлікту.

З’ясувалося, що усі троє дівчат навчаються у одному закладі освіти. Очевидці інциденту знімали киянок, які били подругу, на відео, яке згодом розмістили у соціальних мережах. Дії 16-річних мешканок Києва кваліфікували за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. За хуліганство, вчинене групою осіб, двом киянкам загрожує до чотирьох років тюрми.

В поліції Києва також повідомили, що постраждала дівчина — неповнолітня. Із заявою про її побиття до правоохоронців звернувся батько. Правоохоронці Дарницького управління поліції зареєстрували заяву та проводять перевірку. Триває досудове розслідування.

Читайте также