На Київщині роботодавець вбив двох працівників та сховав трупи (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про подвійне вбивство

У Вишгородському районі роботодавець порізав вуха, забив до смерті та заховав під бетоном тіла двох працівників. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, про раптове зникнення двох чоловіків віком 40 та 50 років в поліцію повідомили мешканці Глібівки наприкінці вересня.

"Попри переконання їх останнього працедавця, що чоловіки поїхали на заробітки в іншу область, ми не припиняли пошуків. Зрештою ж знайшли яму з тілами у дворі того самого господаря", — розповів Нєбитов. 

Керівник регіональної поліції зазначив, що правоохоронці встановили обставини подвійного вбивства. Виявилось, що під час останньої вечері між 42-річним чоловіком та його підлеглими сталася сварка. Роботодавець забив опонентів до смерті, викопав двометрову "могилу", скинув туди тіла і завалив бетоном.

"Нині кат затриманий і знаходиться в слідчому ізоляторі. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення", — додав очільник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов. 

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися