У Бучі вантажівка не довезла до Києва нелегальну деревину

Подробиці розповіли у поліції

У Бучі перевернулася вантажівка з нелегальним вантажем деревини. Про інцидент розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вантажний автомобіль, який перевозив деревину, зупинили у Бучі на вулиці Нове Шосе. Під час перевірки з’ясувалося, що у 25-річного водія не мав документів на вантаж. Деревину він намагався вивезти до Києва для продажу.

На місці події прибули слідчі. За фактом незаконного перевезення, зберігання та збут лісу відкрили кримінальне провадження. Деревину та вантажний автомобіль вилучили. Під час руху до штраф-майданчика водій вантажівки, намагаючись розвернути автомобіль, в'їхав у кювет та перекинувся. Через це на водія ще й склали адміністративні протоколи за пошкодження вантажівки, вулиці та дорожніх споруд. Обставини інциденту з'ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Бориспільській трасі знищили тисячі дерев у лісі поблизу селища Проліски. На території лісу площею двадцять гектарів планують збудувати летовище. Забудовником є підприємство "Нова пошта". Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у державну власність повернули незаконно передані у приватну власність земельні ділянки заповідного фонду на території Біличанського лісу. Відповідне рішення ухвалив суд за позовами Спеціалізованої екологічної прокуратури Київської області. Встановлено, що Коцюбинська селищна рада передала у приватну власність фізичним особам землю лісового фонду площею 0,25 гектарів. Це зробили за відсутності дозволу Кабінету міністрів України.

Читайте також, що у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися