У Києві на хабарі затримали посадовця Держгеокадастру (ВІДЕО)

Подробиці розповіли у Державному бюро розслідувань

У Києві затримали заступника начальника одного з управлінь Держгеокадастру під час отримання хабаря від представників релігійної громади столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державного бюро розслідувань (ДБР).

За даними слідства, затриманий отримав 230 тисяч гривень. Посадовець Держгеокадастру діяв у змові зі столичним підприємцем. Він погрожував представникам громади штрафами за користування землею з порушенням цільового призначення. Гроші посадовець вимагав за підробку службових документів, щоб зменшити суму штрафів.

Під час отримання хабаря чоловіка затримали "на гарячому". В його автівці знайшли пачки грошей номіналом 500 гривень. Посадовцю загрожує до 10 років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національне антикорупційне бюро України оприлюднило оперативне відео перемовин учасників у справі за підозрою депутата Київської міськради Владислава Трубіцина та ще п’ятьох осіб, викритих на хабарі. Вищий антикорупційний суд України вже обрав п`ятьом учасникам злочину запобіжні заходи у вигляді арешту з альтернативою застави. Зокрема для депутата Київської міськради Владислава Трубіцина визначено заставу у 14,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва під час отримання хабаря на сотні тисяч гривень затримали посадовця державного підприємства "Укргазвидобування". Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, у Києві затримали одного з керівників комунального об’єднання "Київзеленбуд" і його посередника під час одержання понад 1,5 мільйона гривень "відкату". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися