Прокуратура знову перевіряє будівництво Подільського мосту (ФОТО)

На споруді працюють правоохоронці та експерти

У Києві експерти та правоохоронці проводять огляд на будівництві Подільського мосту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

Це вже не перша перевірка будівництва Подільсько-Воскресенського мосту у столиці. Її проводять на підставі ухвали суду в рамках відкритого кримінального провадження. Правоохоронці розслідують привласнення коштів та службову недбалість під час будівництва. Окрім того, експерти перевіряють та фіксують обсяги та якість виконаних окремих робіт для встановлення їх фактичної вартості.

У столичній прокуратурі нагадали, що у привласненні коштів підозрюють першого заступника керівника комунального підприємства "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", керівників генпідрядної та субпідрядних організацій. Збитки бюджету Києва під час будівництва Подільського мосту оцінюють у понад 155 мільйонів гривень. Після чергової перевірки у прокуратурі Києва впевнені, що повідомлять про підозри за іншими фактами привласнення коштів.

Нагадаємо, у Києві тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину на Подільсько-Воскресенському мосту. Які роботи виконують на споруді у зимовий період, розповів мер столиці Віталій Кличко. За його словами, на споруді зараз збирають великі металоконструкції, що будуть частиною мосту над вулицею Центральна Садова у напрямку вулиці Оноре де Бальзака. Також у районі Русанівських садів продовжують укріплювати тунелі майбутньої гілки метро на Троєщину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися