В Ірпені окупанти розстріляли журналіста New York Times (ФОТО)

Ще один працівник ЗМІ поранений

В Ірпені російські окупанти вбили журналіста New York Times, громадянина США Брента Ренауда. Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Окупанти цинічно вбивають навіть журналістів міжнародних ЗМІ, які намагаються показати правду про безчинства російських військ в Україні. Сьогодні в Ірпені розстріляли 51-річного кореспондента всесвітньовідомого медіа New York Times. Ще один журналіст поранений. Зараз потерпілого намагаються вивести із зони бойових дій", — повідомив керівник поліції Київської області.

Громадянин США Брент Ренауд поплатився життям за спробу висвітлити підступність, жорстокість та безжальність російських окупантів, додав Нєбитов.

Нагадаємо, на напрямку Бровари – Бориспіль ворог блокує трасу Е95, проводить перегрупування військ, поповнення запасів та розвідку. У Генеральному штабі Збройних Сил України не виключають, що після перегрупування військ російські окупанти відновлять наступ на Бровари для захоплення лівого берега Києва.

Бойові дії з російськими окупантами тривають й на підступах до Києва на ірпінському напрямку. Більша частина Ірпеня знаходиться під контролем українських військових, за решту — тривають запеклі бої, зокрема — з диверсантами. Подробиці про ситуацію в Ірпені — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українським захисникам вдалося звільнити від окупантів ще два населених пункти на Чернігівщині. Збройні Сили України не дали ворогу можливості встановити понтонну переправу, стримали наміри окупантів просунутися в бік Києва та отримали в якості трофеїв понад десяти одиниць ворожої техніки. Також не пощастило побачити столицю ще одному ворожому танковому підрозділу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися