У прокуратурі Києва розповіли про обстріл житлового масиву Нивки (ФОТО)

Триває документація воєнних злочинів окупантів

У Києві розслідують обстріл житлового масиву Нивки та вже допитали понад 190 потерпілих. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної прокуратури.

Прокурори, співробітники поліції та експерти продовжують документувати наслідки вторгнення російських окупантів в Україну. У Шевченківському районі оглянули будинки та споруди житлового масиву Нивки. Росіяни обстріляли Нивки 23 березня з артилерії.

"Внаслідок обстрілу четверо мирних мешканців зазнали поранень різних ступенів тяжкості. Значних пошкоджень завдано 50 приватним та багатоквартирним будинкам. Частина з них повністю зруйновані та не підлягають відновленню. Пошкоджено та фактично знищено близько 35 автомобілів киян", — йдеться в повідомленні прокуратури Києва.

У відомстві повідомили, що провели близько сотні оглядів місць обстрілів та допитали понад 190 потерпілих. Розслідування кримінального провадження триває. Столичні прокурори встановлюють розмір завданих збитків та документують воєнні злочини. 


Минулого тижня експерти документували наслідки обстрілів Виноградаря та Куренівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві прокурори спільно з поліцією оглянули місця ураження ворожими обстрілами території олімпійської бази "Святошин", на якій, зокрема, знаходиться тренувальна база ФК "Шахтар".

Нагадаємо, у Києві прокурори та поліцейські документують наслідки авіаційних та ракетних обстрілів у Деснянському районі столиці. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися