У Києві затримали учасника російської агентури: що відомо

Подробиці розповіли в Службі безпеки України

Чергового учасника російської агентури, який проводив інформаційні атаки в інтернет-просторі, затримали у Києві. Про це розповіли у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

Затриманий колаборант працював на російські спецслужби. Чоловік був адміністратором мережі інтернет-платформ, з яких проводив інформаційні диверсії проти України. ворожий агент керував мережею фейкових акаунтів у соцмережах та месенджерах, що могла охопити аудиторію у понад 350 тисяч користувачів.

"Через інтернет-ресурси він активно поширював заклики на підтримку окупантів та виправдовував злочини рашистів. Деталі "інформатак" зловмисник погоджував з представником російських спецслужб через відпрацьовані канали зв’язку", — розповіли у Службі безпеки України.

Під час "листування" в мережі затриманий пропагандист висловлював сподівання на встановлення у Києві російської окупаційної адміністрації, додали в СБУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що промислове підприємство у Київській області сплачувало великі податки до бюджету країни-агресора. Українське підприємство з виготовлення будівельних матеріалів виявилося підконтрольним російському олігарху наближеному до Кремля Андрію Молчанову.

Нагадаємо, у столиці IT-фахівці працювали з окупантами та колаборантами під час повномасштабного російського воєнного вторгнення та атак на Київ. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві націоналізували білоруські підприємства та вантажівки "МАЗ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

19 травня 2022, 13:11

Сори, 24-го

Ирина

19 травня 2022, 13:10

Как говорят в Одессе, я на вас удивляюсь! Ну, до 25 февраля - это еще можно было бы понять... Но сейчас... Это ж надо быть таким оторванным от реальности! Все равно что выражать надежду на установление российской оккупационной администрации в условном Буркина-Фасо, а то и вовсе на Марсе! Які ж вони кончені!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися