У Києві затримали чоловіка із арсеналом зброї та боєприпасів (ФОТО)

Подробиці розповіли у столичній прокуратурі

У Києві затримали чоловіка, який незаконно придбав та зберігав вогнепальну зброю та боєприпаси. Про це повідомили у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

У Святошинському районі Києва столичні правоохоронці викрили 42-річного киянина, який незаконно зберігав вдома вогнепальну зброю та боєприпаси. Під час обшуку у чоловіка вилучили автомат Калашникова, чотири магазини, набої різного калібру, гранати, пневматичний пістолет та гранатомет. Мешканця столиці затримали.

Зараз правоохоронці встановлюють канал надходження зброї, а також інших осіб, які можуть бути причетні до її незаконного обігу. Затриманому оголосили підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрали запобіжний захід. Киянину загрожує до семи років тюрми. Досудове розслідування триває.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чергового учасника російської агентури, який проводив інформаційні атаки в інтернет-просторі, затримали у Києві. Затриманий колаборант був адміністратором мережі інтернет-платформ, з яких проводив інформаційні диверсії проти України.

 Нагадаємо, у столиці IT-фахівці працювали з окупантами та колаборантами під час повномасштабного російського воєнного вторгнення та атак на Київ. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що промислове підприємство у Київській області сплачувало великі податки до бюджету РФ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися