У Києві затримали молодика, який майже до смерті побив підлітка (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

У Дарницькому районі Києва перехожий майже до смерті побив підлітка. Про це розповіли в поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, що на вулиці до 16-річного хлопця почав чіплятись перехожий, який спровокував конфлікт та побив його. Лише коли хлопець втратив свідомість незнайомець пішов геть. Інцидент стався на вулиці Дніпровська набережна.

Нападника розшукали та затримали на одній із вулиць Дарницького району Києва. Ним виявився 19-річний киянин. Поліцейським молодик заявив, що побив підлітка через те, що йому не сподобався його зовнішній вигляд. Потерпілого 16-річного хлопця з численними травмами до лікарні забрала "швидка". Затриманому киянину оголосили про підозру у вчиненні злочину. За умисне тяжке тілесне ушкодження йому загрожує до восьми років тюрми.

1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Нагадаємо, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Читайте також, що у Києві викрили банду кредиторів, які відбирали у людей квартири.

Читайте также