Кількість постраждалих від ракетних обстрілів Києва зросла (ФОТО, ВІДЕО)

Оприлюднені нові дані щодо наслідків повітряної атаки на столицю

У Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 16 — поранені. Уточнену інформацію про наслідки повітряної атаки на столицю оприлюднили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у Деснянському районі Києва біля дитячої поліклініки вночі загинули троє людей, із них одна дитина. Уламок збитої ракети впав біля входу в медичний заклад через чотири хвилини після оголошення повітряної тривоги, коли люди прямували в укриття. У Деснянському районі столиці пошкоджені три школи, дитячий садочок, шість будинків та поліцейський відділок.

В Офісі генерального прокурора України повідомили, що у столичній поліклініці, де не відкрили укриття під час повітряної тривоги, тривають слідчі дії. Правоохоронці допитують керівництво та персонал медзакладу для встановлення посадових осіб, відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги.

Загалом внаслідок нічного ракетного обстрілу Києва постраждали 19 людей, з них троє загинули, 16 — поранені. Дев’ятеро постраждалих госпіталізували, одна людина знаходиться у тяжкому стані. Семеро — отримали амбулаторну допомогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці.

Читайте також, що через закрите укриття у Києві від уламків ракети загинули та поранені люди.

Читайте также