У Києві чоловік побив водія евакуатора: деталі справи

Встановлено особу порушника, який вдарив водія евакуатора

Столична поліція встановила особу чоловіка, який вдарив водія евакуатора. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що публікацію про протиправні дії водія Mercedes правоохоронці виявили під час моніторингу мережі Інтернет.

Конфлікт стався 8 червня близько 19 години на вулиці Великій Васильківській. 39-річний киянин їхав вулицею, коли побачив, що попереду частина дороги перекрита евакуаційним транспортом. Незадоволений цим, чоловік почав сигналити і нецензурно висловлювати своє невдоволення водієві евакуатора, а потім вдарив його.

Співробітники поліції розшукали порушника, а слідчі Голосіївського управління поліції розпочали досудове розслідування за даним фактом.

Нагадуємо, що службова особа міської ради у Київській області постане перед судом за звинуваченням у розтраті бюджетних коштів та службовому підробленні. Обвинувачена вносила неправдиві відомості до табелів обліку робочого часу деяких працівників, які фактично не виконували своїх обов'язків і не були присутні на робочому місці. Внаслідок цього вони отримували заробітну плату безпідставно.

"Коментарі" повідомляли, що в Білоцерківському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія за участю легковика та мінівена трапилась поблизу села Чупира.

Читайте также