На виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового (ФОТО)

Про трагічну аварію поблизу блокпосту розповіли в Державному бюро розслідувань

Поблизу блокпосту на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Про смертельну аварію розповіли у Державному бюро розслідувань (ДБР), передають "Коментарі".

За даними відомства, смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 11 червня. Поблизу блокпосту на виїзді з Києва у напрямку Броварів в аварії загинув військовослужбовець Добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ). За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. За попередніми даними, жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

"Військовослужбовець ДФТГ перебігав проїзну частину у невстановленому для цього місці. Кримінальне провадження відкрите за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 КК України)", — повідомили в Державному бюро розслідувань.

В ДБР оприлюднили фото с місця смертельної ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП постраждали двоє людей. Аварія сталася поблизу міста Фурси. В поліції повідомили, що 53-річний водій автомобілю Chevrolet виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з рейсовим автобусом. Внаслідок аварії постраждала пасажирка автобуса та водій легковика.

Нагадаємо, в Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що у Київській області водій іномарки в’їхав у вантажівку.

Читайте также