На кільцевій дорозі у Києві мікроавтобус на смерть збив людину (ФОТО)

Подробиці трагічної аварії у столиці розповіли в поліції

У Солом’янському районі Києва на Великій кільцевій дорозі мікроавтобус на смерть збив людину. Про смертельну дорожньо-транспортну пригоду розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася сьогодні, 14 червня. Водійка мікроавтобуса Volkswagen збила чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги через нерегульований пішохідний перехід. Після цього, жінка не впоралась з керуванням та врізалась в інший мікроавтобус Volkswagen. Від отриманих травм пішохід загинув на місці. Особу загиблого встановлюють. В ДТП також постраждала пасажирка автомобілю Volkswagen. Потерпілу госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції Києва повідомили водійці Volkswagen про підозру у скоєнні злочину за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Жінці загрожує від трьох до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що у Києві заарештували водія легковика, який збив дитину на велосипеді.

Читайте также