У Києві викрили аферу з обміном військовополоненими (ФОТО)

Що відомо про аферистку та шахрайську схему

У Києві викрили шахрайку, яка обіцяла за гроші посприяти звільненню військового з полону. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, 34-річна уродженка Чернігівської області розказувала знайомим, що ніби то займається обміном військових, які потрапили у полон. Вдавала з себе співробітницю Міністерства оборони України. Потерпіла, родичі якої зараз перебувають у полоні, звернулася до неї за допомогою. Аферистка пообіцяла допомогти, а свої послуги оцінила у майже 150 тисяч гривень. Після отримання грошей шахрайка зникла.

Столичні поліцейські встановили місцезнаходження аферистки. Під час обшуку за місцем її проживання вилучили докази причетності до шахрайства. Жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує штраф від 850 до 1700 гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, під Києвом сталася масштабна ДТП. В аварії за участю трьох автомобілів одна людина загинула, двоє травмовані. Через ДТП на шостому кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва перекривали рух транспорту. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.

Читайте також, де на Київщині іномарка на смерть збила велосипедиста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися