Стали відомі нові деталі вибуху в експертному центрі МВС у Києві

Подробиці про розслідування трагедії розповіли в ДБР

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) розпочали розслідування вибуху на території Державного науково-дослідного експертного криміналістичного центру (ДНДЕКЦ) МВС України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Спікер Державного бюро розслідувань Ольга Чиканова розповіла, що внаслідок вибуху, що стався у Києві 19 серпня на Великій Кільцевій, загинули четверо працівники експертної установи. Трагедія сталася під час дослідження експертами на території ДНДЕКЦ вибухонебезпечного предмета. Під час роботи об’єкт дослідження детонував.

"Загинули четверо працівників центру, пошкоджено фасад головної будівлі, транспортні засоби та прилеглі будинки. Працівники ДБР відразу провели огляд місця події, призначили судово-медичні та молекулярно-генетичні експертизи, допитано співробітників ДНДЕКЦ МВС України та інших свідків", — заявила Чиканова.

За фактом порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами, що спричинили загибель людей або інші тяжкі наслідки, розпочато кримінальне провадження. Слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві молодик облаштував фейковий обмінник. В поліції розповіли, що18-річний хлопець разом зі спільниками облаштували на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют. Для пошуку потенційних клієнтів шахраї розмістили на одному з сайтів оголошення про обмін валюти. На рекламу відреагував чоловік з дружиною, які хотіли обміняти 58 тисяч доларів, але в результаті залишились без грошей.

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини.

Дивіться також відео, чому у Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових.

Читайте также