У Києві викрили спільницю Азарова в роботі на російську пропаганду (ФОТО)

Стали відомі подробиці кримінальної справи

У Києві викрили спільницю колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який підозрюється у державній зраді. Подробиці кримінальної справи розповіли у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що Азаров, який переховується за межами України, активно співпрацює з російськими спецслужбами та виконує їхні вказівки щодо проведення підривної діяльності проти Української держави. У столиці викрили одну з його спільниць. Жінка навіть під час повномасштабної війни готувала для Азарова виступи для російської пропаганди. Тексти публічних виступів Азарова готувала його помічниця. Вона є діючим державним службовцем однієї із районних адміністрацій Києва.

Столична посадовиця дистанційно домовлялася з представниками російських та білоруських інформаційних ресурсів про час і тематику участі Азарова у прямих ефірах або записі коментарів. Вона спілкувалася з ним та пропагандистами не тільки з власної домівки, але й з робочого кабінету в будівлі держустанови. Помічниця Азарова також адмініструвала Telegram та YouTube-канали колишнього прем’єр-міністра та його особисті сторінки у соціальних мережах. Столичній посадовиці оголосили підозри за кількома статтями Кримінального кодексу України, зокрема — у діях, спрямованих на захоплення державної влади. Вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу у вигляді арешту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася стрілянина в одному з бізнес-центрів. На проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі столиці озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців з будівлі та зробив декілька хаотичних пострілів. Стрілок погрожував встановити "розтяжку" у приміщенні. На місце стрілянини прибули спецпризначенці та затримали чоловіка під час перемовин.

Нагадаємо, у Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками. Організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Тим часом в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.

Джерело: https://t.me/SBUkr/9984


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися