У Києві школярів не впустили в укриття під час повітряної тривоги

Що відомо про інцидент та реакцію правоохоронців

У Святошинському районі Києва школярів не впустили до укриття під час повітряної тривоги. Про розпочате кримінальне провадження розповіли у Київській міській прокуратурі та поліції, передають "Коментарі".

Брат із сестрою прямували до укриття однієї зі столичних шкіл Святошинського району, в якій вони навчаються 14 грудня під час повітряної тривоги. Однак охоронець не пустив їх до бомбосховища навчального закладу.

Чоловік заборонив заходити до приміщення через те, що 12-річний хлопчик та 11-річна дівчинка були з домашнім улюбленцем – собакою породи "мальтіпу". За фактом залишення в небезпеці під час можливого обстрілу розпочали кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Київській області скасували договір на закупівлю тисячі дронів. Розірвали договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту КОВА на закупівлю 1000 FPV дронів. Уся партія мала поїхати до 72-ї бригади, яка боронить країну на східному напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Дивіться фото, як у Київській області облаштували модульне укриття в гімназії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися