У КМДА повідомили, коли в Києві завершать відновлення будинків, зруйнованих окупантами

У місті вже встановлюють будівельні майданчики

30 травня в Києві анонсували початок реконструкції будинків, пошкоджених російськими окупантами. У Київській міській державній адміністрації заявили, скільки часу необхідно на відновлення будинків. Як повідомляють "Коментарі", про це сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв'ю 24 каналу.

Поворозник заявив, що в Києві вже почали встановлювати будівельні майданчики.

За словами заступника голови КМДА, найважливіше завдання наразі - відремонтувати будинки, які зазнали найбільших руйнувань. У Києві таких будинків 11, усі вони з різними ступенями пошкоджень.

"Усе закінчимо до початку холодів, оскільки розуміємо, що людям треба повернутися до будинків з теплом, вікнами та необхідним ремонтом. У нас є відповідні проєкти, тому до середини осені всі роботи завершимо", - заявив Поворозник під час інтерв'ю 24 каналу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення.

Читайте на порталі "Коментарі": Київщина отримала комплект Starlink. Київська область отримала комплект обладнання Starlink, щоб підтримувати роботу критичної інфраструктури й зберігати зв'язок між містами й екстреними службами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися