У Києві закликали владу знайти вплив на депутатів

Чим невдоволені в роботі депутатського корпусу у столиці

Створити комісію для депутатів-прогульників закликали владу Києва. Як повідомляють "Коментарі", про це йдеться у зверненні до Київської міської ради.

Автор петиції №12877 Павло Постоєнко зареєстрував петицію до столичної влади. У зверненні мова йде про створення Постійної комісії з питань прогулів депутатів Київської міської ради.

"В дану комісію перевести всіх депутатів, які не хочуть брати участь в роботі і відвідувати інші комісії. Адже зараз депутат не може бути без комісії, а комісії не можуть нормально працювати, якщо немає кворуму на комісії", — йдеться у петиції до Київської міської ради.

Звернення зареєстроване напередодні дворічної річниці повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, 22 лютого 2024 року. Для розгляду у Київській міській раді петиція має зібрати шість тисяч голосів. Збір підписів триває. Підтримати пропозицію до столичної влади можна тут.

Окрім того, у Києві обурені роботою транспорту під час воєнного стану. До депутатів Київської міської ради. До столичної влади звернулись із закликом повернути курсування громадського транспорту у Києві на час закінчення дії комендантської години — з п’ятої ранку. Підтримати петицію можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у фракції президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді вирішили тестувати мера Києва Віталія Кличка та його команду на ефективність роботи у період воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, як схема Київського міського голови Віталія Кличка з тотальної забудови Києва засвітилась у суді. Мова йде про те, як нищать історичний ареал Києва заради інтересів будівельного бізнесу.

Читайте також, яка схема економії грошей під час війни є у деклараціях Кличка



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися