Кличко розповів подробиці зустрічі із Зеленським

Про що спілкувались президент України та мер Києва вперше за рік

Мер Києва Віталій Кличко задоволений зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася кілька днів тому вперше за рік. Про це голова Київської міської державної адміністрації розповів в ефірі телеканалу "Київ", передають "Коментарі".

"Я врешті-решт дуже задоволений, тому що кожного дня виникають поточні питання, які потребують координації дій різних гілок влади. Це стосується підтримки Світового банку, кредитних установ, що стосується життєдіяльності, боротьби з коронавірусом", — сказав мер Києва.

Різні гілки української влади повинні співпрацювати дуже ефективно, що люди не відчували ніяких проблем, продовжив Кличко. Він зазначив, що був ініціатором зустрічі з президентом та "стукався поговорити не про природу та не про погоду".

"Обговорювали проблеми міста. Обговорювали поточні питання, які нам потрібно вирішити. Там купа питань. Такі зустрічі повинні бути. Я завжди зустрічався з президентами. Така практика була усі часи — мер столиці зустрічається для того, щоб вирішувати ті чи інші питання. Це не приватне спілкування", — зазначив очільник КМДА.

Мер Києва пожартував про "битву з Банковою", що попри те, що він займався єдиноборствами, поза межами рингу ніколи не бився.

"Я добра людина, неагресивна людина. І завжди переконаний в тому, що будь-який поганий мир краще ніж війна. Компромісна людина повинна розуміти, що від синергії користь отримає місто. В цьому напрямку, м’яко кажучи, мені не зрозумілі дії, які спрямовані на місто і на зіпсування особисто моєї репутації. Там багато прикладів", — прокоментував Кличко.

Мер Києва висловив сподівання на початок ефективної співпраці з президентом. Кличко спростував чутки, що нібито Зеленський представив йому міністра розвитку громад Олексія Чернишова як майбутнього голови КМДА, коли повноваження мера столиці будуть розділені.

"Дійсно пан Чернишов був присутній на цій зустрічі, спостерігав за зустріччю. Мені ніхто пана Чернишова не представляв як майбутнього голову КМДА. Про це багато спекуляцій є, і дійсно там питання, чому він був присутній, але це інше питання. Розглядається він чи ні — на це питання не можу відповісти. Це вже питання чи до президента, чи до прем’єр-міністра", — відповів очільник столиці.

Кличко також назвав ризики в законопроєкті партії Зеленського про столицю для киян та наголосив, що документ суперечить Конституції України та потребує експертної оцінки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада пропонує НАК "Нафтогаз" партнерство у видобутку газу, щоб мати можливість стримувати зростання ціни.

Читайте також, коли у Києві зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дебил

24 жовтня 2021, 13:13

Пидорасы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися