Побратимом Бучі стало ще одне польське місто

Підписано Декларацію про дружбу між Бучею та Катовіце

У Бучі тепер є ще одне місто-пробратим. Сьогодні до Тушина та Пщини доєдналося ще одне польське місто - Катовіце. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Бучі Анатолій Федорук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як зазначив Федорук, між польським містом і Бучею було підписано Декларацію про дружбу.

"Президент міста Марцін Крупа та члени делегації на моє запрошення відвідали Бучу. Під час зустрічі вкотре наголосив на важливості тісної співпраці між муніципалітетами, подякував за підтримку вимушених переселенців, гостинність і щирість, яку вони відчувають у Польщі й почуваються там ніби вдома", - повідомив Федорук.

Федорук також наголосив, що спільна перемога важлива, адже війна триває на Сході Європи, а український народ відстоює право на вільне демократичне життя.

"Наша співпраця продовжиться і буде позначена важливими напрацюваннями у різних галузях. У цьому - жодного сумніву, а тому реалізація спільних проєктів у нас попереду", - зазначив міський голова Бучі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко пояснив, чому Путін розпочав повномасштабну війну проти України. За його словами, росіяни ніколи не матимуть бажання України бути незалежною, а Путін завжди хотів відновити СРСР, що всі мають чітко розуміти. Він зазначив, що Україна бореться за своє майбутнє у складі Європи, щоб жити із дотриманням прав людини, вільними ЗМІ та демократією.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський відреагував на ракетні удари та привітав із Днем Української державності. За його словами, окупанти продовжують ракетний терор, проте українці не здадуться і не опустять руки, оскільки нашу країну не залякати.

Читайте на порталі "Коментарі": прийшов у гості та втік через вікно: у Києві чоловік обікрав переселенця з Маріуполя. 31-річний переселенець із Маріуполя, який нещодавно приїхав до Києва, запросив до себе зловмисника в гості. Коли потерпілий заснув, 44-річний киянин вкрав комп'ютерну техніку й втік через вікно. За дві години поліцейським вдалося спіймати крадія з двома викраденими мобільними телефонами й ноутбуком. Наразі затриманому загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Читайте также