Під Києвом знайшли покинуті тіла російських окупантів (ВІДЕО)

Щодня пошуковці віднаходять численні тіла полеглих у цій війні

У селі Ситняки Макарівського району та в селі Мощун Бучанського району в Київській області спеціалісти знайшли 14 тіл убитих російських окупантів і провели ексгумацію. Серед знайдених тіл були російські солдати та офіцери армії РФ. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в "АрміяInform".

У виданні повідомляється, що трупи окупантів валося виявити українським військовим із пошукової команди "Евакуація 200".

"Попри нахабне широкомасштабне вторгнення Росії на територію нашої держави, Україна проявляє гуманне ставлення до загиблих військових армії РФ. Щодня пошуковці з групи цивільно-військового співробітництва віднаходять численні тіла полеглих у цій війні", - йдеться в матеріалі "АрміяInform".


Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві з'явились 3D-тури зруйнованими та пошкодженими внаслідок війни будівлями. На туристично-культурному хабі з'явились 3D-тури, під час яких можна подивитися, як зараз виглядають зруйновані й пошкоджені будівлі Києва через війну Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці. У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні. Аварія сталася в Києві на перехресті бульвару Тараса Шевченка й вулиці Пушкінської. 

Читайте на порталі "Коментарі": поліція Київщини затримала групу мародерів, яка крала пальне на місцевих АЗС. Правоохоронні органи викрили трьох мешканців селища Глеваха, що в Київській області, які обкрадали місцеві АЗС, залишені без нагляду. Поліції вдалося затримати мародерів "на гарячому".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися