Київ призупинив процес перейменування вулиць та метро: яка причина

У КМДА вважають, що ухвалювати рішення щодо перейменування необхідно поступово

У Києві було вирішено призупинити процес перейменування столичних вулиць і станцій метро. Рішення обґгрунтовують необхідністю підходити до процесу перейменування з наукової точки зору й згідно із законодавством. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час телемарафону новин.

"Влада дійшла до висновку, що перейменування та демонтаж пам'ятників у столиці мають відбуватися за професійних дискусій та відповідно до чинного законодавства. Тому приймати такі рішення потрібно поступово", - заявив Поворозник в ефірі телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "Укртелеком" повністю відновив зруйновану інфраструктуру на Київщині. "Укртелеком" заявив про відновлення телеком-інфраструктури в Київській області, яка була пошкоджена в результаті бойових дій. Повідомляється, що відновлена мережа оптичного інтернету покриває більше ніж 35 тисяч домогосподарств у Київській області.

Також "Коментарі" писали, що в Київській ОВА повідомили, скільки очно запрацювало дитячих садків в області. У тих населених пунктах, де з'явився запит на відкриття закладів дошкільної освіти, створили 168 груп, до яких зарахували 2300 дітей. В усіх дитячих садках, які відновили роботу, є укриття. 

Читайте на порталі "Коментарі": розпочато досудове розслідування в справі масової загибелі собак у притулку в Бородянці. Зоозахисники виступили із звинуваченнями директорки КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Наталії Мазур. Майже місяць собаки з Бородянки були зачинені в клітках без їжа та води.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися