На трасі Київ — Чоп сталися три ДТП: подробиці (ФОТО)

Про аварії розповіли в поліції

Кілька дорожньо-транспортних пригод сталися на трасі Київ — Чоп. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Патрульну поліцію України та Київської області.

Одна з автопригод сталася на 39 кілометрі автодороги Київ — Чоп близько другої години дня. Неподалік села Березівка, що у Бучанському районі, зіткнулись автомобілі Mazda та Peugeot. У Патрульній поліції Київської області оприлюднили фото з місця ДТП. На місці аварії працювали патрульні, медики та слідчі. Інформації про постраждалих немає.

Ще одна ДТП сталася на автодорозі Київ — Чоп неподалік села Привільне. Близько сьомої вечора зіткнулися два легкові автомобілі, повідомили у Патрульній поліції України. В аварії є постраждалі, про кількість постраждалих не повідомили. Обставини ДТП встановлюються. Через аварію у напрямку Рівного патрульні забезпечували реверсивний рух.

Окрім того, у неділю, 12 червня, на автодорозі М-06 Київ — Чоп через ДТП було ускладнено рух транспорту. Аварія сталася неподалік села Користь. Близько 19:00 на автошляху перекинулася вантажівка, постраждав водій. У напрямку Києва був ускладнений рух через ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція Київщини розслідує смертельну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Північно-східний об'їзд під Києвом.

Нагадаємо, у столиці рятувальникам довелося деблокували потерпілу жінку із понівеченого автомобіля після ДТП.

Читайте також, що посадовець Генерального штабу Збройних Сил України влаштував стрілянину у спальному районі Києва. На інцидент відреагував міністр оборони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися