На Київщині водій на смерть збив 8-річну дитину: у поліції повідомили подробці

Від отриманих травм дівчинка загинула на місці

17 червня в селі Велика Димерка, що в Броварському районі на Київщині, водій легкового автомобіля збив на смерть 8-річну дівчинку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області у Фейсбуці.

“17 червня в селі Велика Димерка 29-річний водій “Opel” збив малолітню дитину. Від отриманих травм дівчинка загинула  на місці“, - йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Правоохоронні органи затримали водія. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі Київської області проводять досудове розслідування. Водієві, який збив дитину, може загрожувати до 8 років ув'язнення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві вводять "режим тиші": у КМВА повідомили, що тепер буде заборонено. Жирнов видав доручення щодо встановлення режиму тиші. Зокрема тепер у столиці заборонені видовища з використанням піротехніки, гучний спів, трансляції розважальної музики й використання звуковідтворювальної апаратури та інші гучномовні пристрої. Згідно з документом, опублікованим Київською міською військовою адміністрацією, в умовах війни на території Украни та загрози ракетних ударів порушення режиму тиші може негативно вплинути на психоемоційний стан мешканців столиці.

Також "Коментарі" писали, що у Києві злочинці записались до лав добробату, щоб отримати зброю: СБУ повідомила подробиці. Після затримання у злочинної банди вилучили цілий арсенал зброї, зокрема 1,2 кг вибухівки та бойові гранати, 29 автоматів "Калашникова", гранатомет, кулемет РПК і набої. Відповідно до даних слідства, злочинці мали намір використати зброю для того, щоб дестабілізувати обстановку в регіоні.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві зафіксували випадок сказу: як уберегтися від небезпечної інфекції. Згідно з даними головного управління Держпродспоживслужби, у Печерському районі Києва було зафіксовано випадок сказу у вуличного кота. Сказ - це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба, яка трапляється як у людей, так і у тварин. Сказ викликає вірус, який вражає цетральну нервову систему.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися