На одній із центральних вулиць Києва через ремонт не будуть ходити тролейбуси: як зміняться маршрути

Тимчасово рух тролейбусів буде організовано за іншими маршрутами

У Києві з 6:00 18 червня до 23:00 19 червня через ремонтні роботи на вулиці Льва Толстого змінять маршрути тролейбуси №3 і №9к. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Київпастрансу в Телеграмі.

Згідно з повідомленням Київпастрансу, рух тролейбусів тимчасово організують за такими маршрутами: 

маршрут № 3 від залізничного масиву до станції метро "Площа Льва Толстого". Для зручності пасажирів маршруту тимчасово присвоєно номер 3-Д;

маршрут № 9К від вул. Кадетський Гай до станції метро "Площа Льва Толстого". Для зручності пасажирів маршруту присвоєно тимчасовий номер 9-Д.

У Київпастрансі перепросили за незручності.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві вводять "режим тиші": у КМВА повідомили, що тепер буде заборонено. Згідно з документом, опублікованим Київською міською військовою адміністрацією, в умовах війни на території Украни та загрози ракетних ударів порушення режиму тиші може негативно вплинути на психоемоційний стан мешканців столиці. Зокрема тепер у столиці заборонені видовища з використанням піротехніки, гучний спів, трансляції розважальної музики й використання звуковідтворювальної апаратури та інші гучномовні пристрої.

Також "Коментарі" писали, що в Києві злочинці записались до лав добробату, щоб отримати зброю: СБУ повідомила подробиці. Після затримання у злочинної банди вилучили цілий арсенал зброї, зокрема 1,2 кг вибухівки та бойові гранати, 29 автоматів "Калашникова", гранатомет, кулемет РПК і набої. Відповідно до даних слідства, злочинці мали намір використати зброю для того, щоб дестабілізувати обстановку в регіоні.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві зафіксували випадок сказу: як уберегтися від небезпечної інфекції. У Києві зафіксували випадок сказу: як уберегтися від небезпечної інфекції. Згідно з даними головного управління Держпродспоживслужби, у Печерському районі Києва було зафіксовано випадок сказу у вуличного кота.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися