На в’їзді в Київ затримали озброєного чоловіка: деталі (ФОТО)

Водій мав арсенал зброї в автівці

Прикордонники виявили зброю, споряджені магазини та патрони різного калібру у водія іномарки при в’їзді в Київ. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними прикордонників, зброю виявили під час перевірки при в’їзді в столицю у водія автомобіля "Мазда". Під час огляду його автівки знайшли гладкоствольну зброю, три споряджені магазини, один пустий та патрони калібру 5,45, 7,62 та 308. Чоловік мав посвідчення мисливця, але воно належало не йому, зазначили у Держприкордонслужбі.

Жодних дозвільних документів на зброю та документів, що підтверджують його приналежність до військового формування, водій не мав. Через це в нього вилучили зброю та боєприпаси та передали співробітникам Національної поліції України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися