Розстріляли та закопали на вулиці: на Київщині знайшли ще одну жертву окупантів (ФОТО)

Тимчасове поховання знаходилося неподалік колишнього блокпосту російських військових

У селі Загальці, що в Київській області, правоохоронні органи виявили й ексгумували тіло мирного жителя, якого вбили російські окупанти. Військові РФ розстріляли чоловіка, присипавши потім його тіло землею посеред однієї з вулиць села. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов у своєму Телеграм-каналі.

"Ще одного розстріляного мирного жителя виявили у селі Загальці. Окупанти вбили чоловіка пострілом у груди, а потім присипали землею на одній із вулиць", - зазначив Нєбитов.

Голова поліції Київської області також додав, що тіло мирного мешканця села було знайдено поряд із колишнім блокпостом російських військових.

Правоохоронні органи Бучанщини разом із прокурором оглянули тіло й задокументували факт своєння злочину.

"Ще понад 300 цивільних нині рахується зниклими безвісти. Маю надію, що все ж, знайдемо живими!" - додав Нєбитов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві розшукали зниклого хлопчика: подробиці. У середу, 22 червня, до поліції Святошинського управління звернулась жінка із повідомленням про зникнення її малолітнього сина. На пошуки дитини скерували особовий склад територіального підрозділу, наряди патрульної поліції, рятувальників та військовослужбовців Національної гвардії України.

Також "Коментарі" писали, що два заклади вищої освіти у Києві об’єднали в один університет. До Київського університету імені Бориса Грінченка приєднали Муніципальний заклад вищої освіти "Київська Академія мистецтв". В мерії столиці вважають, що така реструктуризація сприятиме процесу створення потужного вишу, що зможе конкурувати за рівнем освіти з європейськими університетами.

Читайте на порталі "Коментарі": на в’їзді в Київ затримали озброєного чоловіка. За даними прикордонників, зброю виявили під час перевірки при в’їзді в столицю у водія автомобіля "Мазда". Під час огляду його автівки знайшли гладкоствольну зброю, три споряджені магазини, один пустий та патрони калібру 5,45, 7,62 та 308. Чоловік мав посвідчення мисливця, але воно належало не йому, зазначили у Держприкордонслужбі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися