У Києві сталася пожежа в багатоповерхівці, є жертви

Подробиці розповіли рятувальники

В Шевченківському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

За даними столичних рятувальників, у вівторок, 5 липня, загорілася багатоповерхівка на вулиці Шулявська, 20/22. Пожежа виникла о пів на одинадцяту вечора на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Горіла одна із кімнат квартири. Пожежу на площі 15 квадратних метрів вдалося повністю ліквідувати за годину. Під час гасіння вогню рятувальники знайшли у квартирі тіло загиблої пенсіонерки. У вогні загинула 88-річна власниця житла. Внаслідок пожежі знищені побутові речі та меблі, пошкоджено оздоблення квартири, закопчені стіни і стеля. Обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічний оборонний завод. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві ліквідували масштабний канал легалізації росіян та інших іноземців в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися