На автомобільній трасі "Київ — Чоп" сталася ДТП з вантажівкою (ФОТО)

Через аварію ускладнено рух транспорту

На автомобільній трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобілю та вантажівки. Про аварію повідомили в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на 44 кілометрі автомобільної дороги "Київ — Чоп" сьогодні, 31 серпня. Близько шостої години ранку на території Макарівської громади зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль. На місці ДТП працює поліція, патрульні займаються оформленням відповідних матеріалів.

Через ДТП водіїв попереджають про ускладнення руху транспорту з Києва в напрямку Житомира. Тимчасово проїзд здійснюється узбіччям. Водіїв закликали з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути.

В Патрульній поліції Київської області оприлюднили фото з місця аварії. Інші подробиці ДТП правоохоронці не повідомляють. Також невідомо, чи є постраждалі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах закриють проїзд через залізничний переїзд. Про обмеження в русі транспорту попередив Броварський міський голова Ігор Сапожко. Обмеження вводять через залізничний переїзд по вулиці Переяславський шлях у зв'язку з проведенням колійних робіт. Переїзд будуть перекривати для руху усіх видів автомобільного транспорту з восьмої ранку до п’ятої вечора протягом тижня.

Читайте также