У Києві іномарка протаранила маршрутку: подробиці ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Через аварію ускладнено рух транспорту

У Солом’янському районі Києва легковий автомобіль врізався маршрутку з пасажирами. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли в Патрульній поліції столиці та очевидці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП за участю маршрутки з пасажирами та легкової автівки сталася на перетині Повітрофлотського проспекту та вулиці Преображенської. Внаслідок зіткнення маршрутка з людьми врізалась в стовп. Через аварію ускладнено рух транспорту в напрямку Севастопольської площі. Про постраждалих в ДТП в Патрульній поліції не повідомляють.

Очевидці повідомили, що є багато постраждалих серед пасажирів маршрутки. На місці ДТП кілька автомобілів швидкої допомоги та працюють правоохоронці. Інші подробиці аварії поки що невідомі.  

Нагадаємо, поліція Києва показала момент однієї з ДТП у Солом’янському районі столиці. Аварія сталася на перехресті вулиць Василя Липківського та Кудряшова та потрапила на камери відеоспостереження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва водій тягача врізався в трубопровід. Патрульні зазначили, що чоловік проігнорував дорожній знак. На місці ДТП з’ясувалося, що керманич не має дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу. Фото та подробиці аварії — за посиланням.

Читайте також, як у Києві винуватець ДТП підставив п’яну подругу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися