В ДТП у Києві постраждали десятки пасажирів автобусу (ФОТО)

Стали відомі подробиці масштабної аварії

В ДТП у Києві внаслідок зіткнення легковика та маршрутного автобусу з пасажирами постраждали десятки людей. Офіційні подробиці аварії розповіли в поліції столиці, передають "Коментарі".

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні, 19 вересня, у Солом’янському районі Києва розпочали досудове розслідування. Правоохоронці встановили, що близько дев’ятої ранку автомобіль Mercedes врізався в пасажирський автобус, що рухався попереду. Внаслідок удару водій маршрутки не впорався з керуванням та влетів в електроопору.

В ДТП постраждали двадцять дорослих та троє неповнолітніх. Потерпілих каретами швидкої допомоги доставили до столичних лікарень. Керманича автомобіля Mercedes затримали та помістили до ізолятору тимчасово тримання. За порушення правил безпеки дорожнього руху 28-річному чоловіку загрожує до восьми років тюрми.

В поліції Києва також оприлюднили фото з місця ДТП на перетині Повітрофлотського проспекту та вулиці Преображенської. Тут після аварії був обмежений рух транспорту в напрямку Севастопольської площі.

Нагадаємо, поліція Києва показала момент однієї з ДТП у Солом’янському районі столиці. Аварія сталася на перехресті вулиць Василя Липківського та Кудряшова та потрапила на камери відеоспостереження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва водій тягача врізався в трубопровід. Патрульні зазначили, що чоловік проігнорував дорожній знак. На місці ДТП з’ясувалося, що керманич не має дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу. Фото та подробиці аварії — за посиланням.

Читайте також, як у Києві п’яний водій скоїв ДТП на краденій автівці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися