У Києві з розбитого в ДТП авто врятували жінку та дитину

Що відомо про аварію

В центрі Києва після ДТП врятували жінку і дитину із понівеченого автомобіля. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася в Печерському районі Києва. На проїжджій частині дороги на бульварі Лесі Українки зіткнулися два автомобілі — Mercedes та Ford. Внаслідок аварії водійку та дев’ятирічну дівчинку, які знаходилися в автомобілі Ford, затиснуло в автівці. Окрім того, внаслідок зіткнення було пошкоджено ще й автомобіль Ravon.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту звільнили потерпілих жінку та дитину з понівеченого автомобіля та передали працівникам медичної служби. Всі обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області з'ясовують обставини ДТП за участі вантажного автомобілю та легковика. Аварія сталася неподалік населеного пункту Медвин. Автопригода трапилась за участі легковика Mitsubishi та вантажного автомобіля Iveco.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Читайте також, як на Київщині дістали з водойми уламки збитої ракети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися