Під Києвом згорів гуманітарний штаб в ресторанному комплексі (ВІДЕО)

Що відомо про пожежу та руйнування

Під Києвом вогнем знищено будівлю ресторанного комплексу. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у Вишгородському районі Київської області. Вночі загорівся ресторанний комплекс Family club у місті Вишгород. Заклад розташований на вулиці Набережна. На місті надзвичайної події рятувальники встановили, що горить перекриття будівлі ресторанного комплексу. Вогонь гасили понад три години. Причина пожежі поки що невідома.

В мережі з’явилося відео наслідків пожежі в ресторанному комплексі Family club. В закладі розповіли, що вогнем повністю знищено гуманітарний штаб, де надавали гуманітарну допомогу, зберігали та збирали набори, а також готували гарячі обіди та розвозили їх за адресами.

"Ми підготували наш ресторан до того, що він буде укриттям та пунктом обігріву для багатьох мешканців Вишгороду. Облаштували все так, щоб можна було прийняти і зігріти одночасно 100 осіб. Пожежа знищила всі наші плани... Без допомоги залишилися сотні сімей, за якими ми дбали", — заявили в ресторанному комплексі Family club.

У закладі звернулися до всіх небайдужих про фінансову допомогу.

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва вщент згорів приватний житловий будинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися